vrijdag 18 maart 2011

Nederland in een notendop

Dit weekend neemt NostalgieNet u mee naar de mooiste plekken van ons land. Vanavond om 20.30 uur kunt u vast in de sfeer komen met Mijn nostalgisch West-Brabant. Van Bergen op Zoom naar Roosendaal, van het bloemencorso in Zundert tot het jazzfestival in Breda. Een half uur onderdompelen in nostalgische Brabantse sferen.


Op zaterdag kunt u vanaf 20.00 uur kijken naar Hollandse Rivierpontjes. In deze prachtige vijfdelige serie ziet u de bekendste rivierpontjes uit het land voorbij komen in een schilderachtige documentaire. Aansluitend ziet u om 21.00 uur het laatste deel van het tweeluik Spakenburgs Visserskoor. In deze aflevering ziet u alle bekende zeemansliedjes de revue passeren, uitgevoerd door het beroemde visserskoor uit Spakenburg.

Zondag sluiten we af met Nederland Toen Vakantie om 18.30 uur. In deze aflevering ziet u de besteding van de vrije dagen van vervlogen jaren. De camping in Bakkum, een dagje naar zee en activiteiten voor de jeugd tijdens de zomervakantie, we kijken terug naar vakantie in eigen land.

Mijn nostalgisch West-Brabant
Vrijdag 18 maart om 20.30 uur

Hollandse Rivierpontjes en Spakenburgs Visserskoor
Zaterdag 19 maart om 20.00 en 21.00 uur

Nederland Toen Vakantie
Zondag 20 maart om 18.30 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten