vrijdag 15 juli 2011

Gratis boek Beatles in Nederland en kaarten Beatles Museum!

Weet u alles over de Beatles? Of wilt u alles over ze te weten komen? Draait u hun platen grijs en raakt u niet uitgepraat over John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr? Of bent u gewoon benieuwd naar de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek?

Bezoek dan Het Beatles Museum in Alkmaar!

Speciaal voor Vrienden van NostalgieNet stelt het museum een aantal vrijkaarten ter beschikking. Ook krijgt u met uw vrijkaart gratis het boek The Beatles in Nederland van Azing Moltmaker. Deze Beatleskenner bij uitstek is meestal ook zelf in het museum te vinden en kan daar al uw vragen over de Beatles beantwoorden.

Unieke documenten zoals contracten en geboorteaktes van de Beatlesleden zijn te vinden in dit museum. Ook het gratis boek dat u met uw vrijkaart krijgt, staat boordevol wetenswaardigheden.

Om kans te maken op een set van 2 vrijkaarten + 2 boeken mailt u uw abonneenummer naar info@nostalgienet.nl Maximaal 1 set per abonneenummer.

Nog geen Vriend van NostalgieNet? Vul dan het formulier op de website in. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@nostalgienet.nl en tijdens kantooruren via 035-6774141.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten