donderdag 1 september 2011

NostalgieNet nu overal te zien bij Ziggo

Per 1 september is NostalgieNet in het standaard digitale televisiepakket bij Ziggo te zien op kanaal 150. Alle abonnees van Ziggo met een digitaal televisieabonnement kunnen vanaf vandaag genieten van het beste van tv uit de jaren ‘50 tot ’80.


NostalgieNet-directeur Tim Beudel: “De plaats in het basispakket van Ziggo is voor ons de erkenning dat NostalgieNet z’n plaats in het medialandschap aan het verdienen is. We hebben hard gewerkt aan een profiel dat voor een breed publiek toegankelijk is én volledig Nederlandstalig. Onvergetelijke televisie van eigen bodem voor een doelgroep van 45 jaar en ouder.”


Door deze stap groeit het totale bereik van NostalgieNet van 1.2 miljoen huishoudens naar 2.7 miljoen huishoudens (via Ziggo, UPC, KPN, CaiW, Delta e.a.). Directeur Tim Beudel: “De meeste omroepbladen hebben ons inmiddels ook gevonden. Zo staan we in de programma-overzichten van de tv-gidsen van AVRO, KRO, TROS en NCRV. Daardoor kunnen de kijkers veel beter terugvinden wie we zijn en wat we doen. En dat is én blijft voor een digitale themazender een permanente uitdaging.“

NostalgieNet nu bij Ziggo op kanaal 150!

Kijk voor meer informatie op www.nostalgienet.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten