dinsdag 7 juni 2011

Gratis naar het Veluws Zandsculpturenfestijn!


Word Vriend van NostalgieNet en ga GRATIS naar het Veluws Zandsculpturenfestijn!

`t Veluws Zandsculpturenfestijn is dé trekpleister voor het hele gezin. Een artistieke en geheel in stijl aangelegde monorail geeft jong en oud een schitterend uitzicht over de zandsculpturen en andere kunstuitingen en bovendien de unieke mogelijkheid vanuit het vogelperspectief te genieten en voor een speciale wedstrijd met aantrekkelijke prijzen te fotograferen.
Bovendien kunnen kinderen zelf een zandkasteel bouwen in een grote zandbak.

Dit jaar is het thema van het Veluws Zandsculpturenfestijn ‘uitvindingen’. De kunstenaars (carvers) hebben in tweetallen de meest indrukwekkende uitvindingen van de afgelopen eeuwen nagemaakt als enorme zandsculpturen. Daarnaast is er in navolging van het succes van 2010 weer een binnenexpositie, namelijk “ Ontdek de wereld van de zee!”. Voor de jonge kunstenaars in spe zijn er zandbakken om eigen sculpturen te maken.

In juni geeft NostalgieNet een aantal vrijkaarten voor het Veluws Zandsculpturenfestijn 2011 weg. Een dag die u niet mag missen!

Klik hier om Vriend van NostalgieNet te worden en kans te maken op de vrijkaarten. Met uw abonneenummer van de Vrienden van NostalgieNet kunt u uw vrijkaarten bestellen.

Maar wees er snel bij, want de voorraad vrijkaarten is beperkt! Maximaal 2 kaarten per abonneenummer.

Natuurlijk kunt u ook gewoon een kaartje kopen voor het Veluws Zandsculpturenfestijn. Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Van 6 t/m 12 jaar is de prijs voor een kaartje € 3,50. Van 13 t/m 64 betaalt u € 7,- en bent u 65 jaar of oude, dan is de prijs € 6,50.

Openingstijden Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen:
Zondag tot en met vrijdag: 10 – 17 uur
Zaterdag: 10 – 21 uur
Tweede Pinksterdag: 13 – 17 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten