maandag 8 augustus 2011

Vrijkaarten voor Beeld & Geluid!


Speel zelf de spannende spellen uit beroemde tv-quizzen in Beeld & Geluid! Kans op vrijkaarten voor Vrienden van NostalgieNet.


Speel zelf mee in de bekende tv-quizzen
Wilde jij vroeger ook altijd een keer het spel in het doolhof van Labyrinth spelen? Of dacht jij altijd een vastere hand te hebben dan de zwetende kandidaten van de zenuwenspiraal? Dan is dit je kans je te testen hoe goed jij bent! In de zomermaanden kun je in Beeld en Geluid drie spannende spellen uit de grote quizzen en shows van toen komen spelen.

De wiebelige Toren van Pisa uit Ron’s Honeymoonquiz, Peter Jan Rens’ Doolhof uit Labyrinth en de gevreesde zenuwspiraal uit de 100.000 Gulden Show van Marc Klein Essink staan voor je klaar. Neem het op tegen je familieleden of vrienden. Wie is de snelste?
Met dank aan: Endemol Nederland, Tros en VARA.

Retroquizshow

Behalve de speciale zomerprogrammering kun je natuurlijk ook nog meedoen aan de RetroQuizShow. In een echte televisiestudio met een decor vol glitter en glamour neemt presentator Erik van der Hoff je mee langs 60 jaar winnen en verliezen in de grote spelshows van weleer: de prijzen, de vragen, de kandidaten en de presentatoren
Van 8 juli t/m 31 augustus 2011 (toegankelijk met een entreebewijs voor de experience/RetroQuizShow)

Beeld & Geluid is van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur geopend.

NostalgieNet mag deze maand een beperkt aantal vrijkaarten weggeven voor Beeld & Geluid. Wilt u kans maken op deze kaarten? Mail uw abonneenummer ovv ‘Actie Beeld & Geluid’ naar info@nostalgienet.nl. Per abonneenummer maakt u kans op 1 set van 2 vrijkaarten. Wees er snel bij: op = op!

Aanmelden als Vriend van NostalgieNet kan via www.nostalgienet.nl/vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten